woensdag 26 augustus 2009

Teveel willen en te weinig tijd


Zoals jullie gemerkt hebben ben ik al even niet wezen bloggen. Ik ben erg druk geweest met het schrijven van sollicitatie brieven en natuurlijk afgelopen maandag met de eerst Zumba les begonnen, wat erg leuk was, en dat hierop dus een vervolg komt van 10 lessen met dansen en zweten :-) .
Maar ondanks dat ik er even niet was ga ik alles weer inhalen zodat ik weer up to date ben!
Ik ben eens begonnen met de sketch van Get Sketchy, deze sketch vond ik overigens redelijk makkelijk en wilde het voor mijzelf ook makkelijk houden en heb weer gepakt naar mijn lievelings papier van DCWV, citrus, echt geweldig.
Ik ben trouwens de rest van deze week vrij (incl. maandag en dinsdag nog), dit is mijn eerste dag, en morgen zullen Dora en ik naar de kaartenbeurs gaan, en ik heb er zo'n zin in. En de rest van de week weet ik het nog niet helemaal zeker.Kaartjes maken en ook waarschijnlijk de kop van Noord-Holland effe gaan bekijken op de fiets, ik heb namelijk allemaal fietsroutes van de anwb in een boekje speciaal voor vrije dagen en natuurlijk als ik even zin heb om te fietsen.
Dit was het voor even voor nu, maar ik meld mij snel weer.
Groetjes Andrea

woensdag 19 augustus 2009

Een gehaakte kaart


Ik heb mijn week gevuld met het maken van deze kaart. Ik wilde een keertje haken en dat heb ik gedaan. In het begin leek het erg makkelijk maar later bleek het dan toch een beetje kaal te worden, vandaar dat ik een vogeltje heb gebruikt en dat ik bij de gehaakte bloem nog wat groen heb verwerkt.
Deze kaart is naar de sketch van get sketchy, dit is de eerste sketch van deze site en aangezien Dora hier bijhoort vond ik dat ik wel mee moest doen;) Ik vond het een leuke sketch om te maken.
Ik hoor zojuist dat ik niet ben aangenomen in het Haarlems ziekenhuis, het is helaas niet anders, ik ga gewoon weer verder met sollicitatiebrieven schrijven totdat ik wel aangenomen word.
Ik heb trouwens ook best leuk nieuws, ik ga met mijn oudste zus meedoen aan ZUMBA ( fitness dansen) ik ben benieuwd hoe het zal zijn! Aanstaande maandag beginnen we, ik heb er veel zin in! Ik moet alleen speciale schoenen gaan aanschaffen anders kan ik niet meedoen, dus in het weekend even de stad in voor goede schoenen.
Ik laat het hier nu even bij voor nu, want ik zal straks gaan beginnen aan een doosje voor mijn collega die binnenkort een kleine krijgt.
Groetjes Andrea xoxo

zondag 16 augustus 2009

Alweer een kaart


Ik heb gister heerlijk genoten tijdens de bbq. En vandaag lekker rustig aan doen, ik ben aan de slag gegaan met de sketch van ICS.
Ik heb er even over na moeten denken, maar het idee kwam toch vrij snel.
Ik moest alleen het papier gaan uitzoeken waar ik het mee wilde doen, en het zijn weer bloemen.
Hij is toch best leuk geworden, ik wist er namelijk niets anders meer bij te doen.
Het is voor mij altijd weer een uitdaging om een sketch te maken, omdat ik er nog maar net aan ben begonnen, ik vind het wel heel erg leuk, en ik doe al minder lang over een sketch dan in het begin. Ik ga zo eten, lekker op tijd, en dan heb ik nog de hele avond om mij op een volgende uitdaging te richten. Er zijn er genoeg!
Groetjes en een fijne avond allemaal!

zaterdag 15 augustus 2009

Nog een 2Sketches4you kaartje


Goedemiddag,

Zoals ik al zei ben ik druk bezig geweest en dit is dan een sketch van deze week van 2sketches4you.
Ik ben toch wel erg blij met het resultaat, en ik heb maar weer eens de cuttlebug gebruikt.
Ik ben nog wel druk met het maken van andere kaartjes maar die komen nog, deze heeft even voorrang. En nu gaan we heerlijk bbq'en!

Groetjes Andrea

vrijdag 14 augustus 2009

Mijn eerste sketchkaartje van CPS

Goede middag allemaal.

Ik heb helaas nog niets gehoord over mijn solliciatie gesprek die ik afgelopen week had, dat is dus nog even afwachten.

Omdat ik toch nog even bezig wilde zijn, ben ik de sketch van CPS gaan maken. Ik ben erg blij met mijn kaartje en weer met leuke kleurtjes. Ik zal zeker vaker mee gaan doen aan de sketches van CPS.
En dit weekend zal ik ook niet stil zitten want wil graag nog meer kaarten maken. Een collega van mij kan elk moment bevallen en ik wil graag wat leuks voor haar maken.
Dit was het eventjes voor nu ik zal vast en zeker in deze dagen nog eens langskomen.
Groetjes Andrea

donderdag 13 augustus 2009

Flink bezig geweest




Ik heb het de afgelopen week heel erg druk gehad. Niet alleen met werken maar ik ben ook wezen solliciteren. Ik werk namelijk op dit moment bij VSM maar dan als uitzendkracht, en het is een tijdelijke functie. Ik ben daarom op dit moment op zoek naar een functie als apothekers assistente, daar ben ik ook voor opgeleid. Ik heb nog niet gehoord van het bedrijf, en ik weet ook niet of het wat gaat worden, het was niet mijn beste gesprek. Maar naast het werken en solliciteren heb ik ook nog wat tijd aan het scrappen besteed. Het eerste kaartje is naar de sketch van Card Patterns. Leuke sketch om te maken, al zat ik soms even vast, maar ik ben wel heel blij met het resultaat.
De tweede kaart van deze week is van de sketch van het forum waar Dora zit. Ik zit nog niet bij een forum, eerst maar eens beginnen met bloggen en ik wil wel naar het forum toe, maar alles op zijn tijd.
Ik moet zeggen het gaat mij steeds beter af om een sketch te maken, soms vind ik het nog wel moeilijk maar veel oefenen en dan komt het wel goed denk ik.
Morgen nog één dag werken en dan een lekker weekend, iedereen alvast een fijn weekend!
Groetjes Andrea

vrijdag 7 augustus 2009

Sketch van Dutch card lovers


Hoi allemaal.

Sinds kort ben ik bezig met sketches maken, ik vind het erg leuk maar het is voor mij nog best moeilijk.
Ondanks dat ik het moeilijk vind ben ik toch aan de slag gegaan met de sketch van deze week van dutch card lovers het is de eerste keer dat ik meedoe. Ik vind deze kaart erg leuk geworden en heb er ook veel tijd ingestoken.
Ik vind dat ze vele leuke sketches maken en zal er ook vaker aan mee doen, ik ben benieuwd wat het volgende week gaat worden.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes Andrea en een fijn weekend allemaal!

dinsdag 4 augustus 2009

Mijn eerste sketchkaartjes



Het bovenste kaartje is een gemaakte sketch van Dora,ik wilde al een baby kaartje maken en dit is het dan geworden een lief kuikentje met veel blaadjes en vlindertjes. Een geslaagd kaartje alleen volgende keer wil ik een nog feller gekleurd kaartje ervan maken.
Dan het 2e kaartje, misschien zullen jullie die best herkennen als je het hebt over 2sketches4you, dit is namelijk het sketch kaartje van vorige week. Ik vond het erg leuk om dit kaartje te maken en weer met vlindertjes ik kan maar niet van die pons afblijven erg leuk.
groetjes Andrea en een fijne avond allemaal

zondag 2 augustus 2009

Mijn intro

Heb ik eindelijk een blog, plaats ik geen eerste bericht. Ik moet bekennen dat ik het allemaal nog moet leren en uitvinden, gelukkig gaat het tot nu toe nog goed.
Ik ben aan het bloggen geslagen omdat mijn zus Dora met hele enthousiaste berichten komt over bloggen. Ik ben een scapper, of meer een doe het zelver, iets zelf creëereen dat is wat ik leuk vind. Jaren geleden maakte ik 3D kaarten, Dora was niet echt een knutselbeest, die keek meer toe...van hoe kan je dat. Sinds 1.5 jaar is ze helemaal om en aan het scrappen geslagen en nu neemt nou ja meer sleurt ze me mee. En ik vind het leuk. Met scrappen kan je alles combineren wat je wilt, allerlei verschillende materialen en technieken. Dus ook ik ben verslaafd, en de hoek in huis wordt groter en groter, en vaders denkt dat zijn vitrine kast straks 6 meter verderop in de gang staat. Ik zal bij dit eerste bericht een paar kaartjes laten zien die ik de laatste tijd gemaakt heb. Ik maak meer kaarten dan lay outs, omdat ik dat ook nog echt moet leren, helemaal die grote pagina's ........maar ook dat vind ik erg mooi.

Voor nu even een eind aan mijn eerste bericht, want ik wil nog even genieten van de zondag, en misschien nog wel scrappen.


Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie mijn blog bezoeken en dan ook een berichtje achterlaten.


Groetjes Andrea