donderdag 10 september 2009

Ik ben er nog hoor.......


Alleen er speelt zoveel en zoveel veranderingen ook dat ik het bloggen gewoon vergeet, en het scrappen dat wil ik wel, maar de tijd die ik heb is dan te weinig.
De dag zit er weer bijna op. Hard gewerkt vandaag en straks weer bowlen dus weer een drukke dag. Ik heb deze week weer meegedaan met Get sketchy, een erg leuke sketch. Ik heb Forever Friends gebruikt, echt zo lief dat papier. Ik heb trouwens voor het eerst de achterkant van mijn kaart geïnkt met een rolletje van verf zoals op de kaartenbeurs in 's Hertogenbosch werd voor gedaan.
Zoals jullie zien ben ik even minder aan het scrappen zoals ik al vertelde in de 2 vorige berichtjes van mij. Maar blijf wel gewoon rustig door scrappen alleen op een iets minder snel niveau. Ik kan Dora echt niet bijbenen want die maakt er gewoon een marathon van, ze maakt er wel 2 op 1 dag.
Ik kan echt niet sneller dan nu even maar het komt allemaal weer goed.
Vandaag verwacht ik nog de uitslag van mijn sollicitatie van vorige week, ik heb dus nu nog niets te horen gekregen dus afwachten nog maar even.
Ik ga nu alleen snel door met de vogeltjes eten geven en mijn spullen pakken voor bowlen zodat ik zo de auto kan instappen om te gaan.
Jullie horen weer snel van mij.
En nu echt!

Groetjes Andrea xoxo

donderdag 3 september 2009

Alles door elkaar doen


Het is alweer donderdag , weer een week voorbij, en dat betekend dat we weer de sketch van Get Sketchy moeten inleveren, en dat ga ik bij deze doen. Gisteravond heb ik nog de kaart gemaakt. Ik heb weer lekkere felle kleuren gebruikt zoals altijd. Zoals mijn titel al zegt, alles door elkaar doen! Ja ik was deze week nog 2 dagen vrij en dat waren de maandag en de dinsdag, echt heerlijk, en ik heb natuurlijk afgelopen maandag weer de Zumba les gevolgd O dat was best wel zwaar. Dinsdag ben ik weer op sollicitatie gesprek geweest en voor mijn gevoel ging het goed maar het is afwachten tot 10 september, dan hoor ik de uitslag. Ik wilde ook nog lezen in mijn vakantie, gelukkig heb ik dat ook kunnen doen. Alleen ik wilde teveel in een te korte tijd, en dan komt er een sollicitatie tussen en ben je de hele dag op pad. Ik ben nu net thuis van mijn werk en stap zo in de auto om te gaan bowlen, dat doe ik iedere donderdagavond. Dan vliegt de avond voorbij.
Ik moet nu rennen anders kom ik nog te laat ook.
Groetjes Andrea xoxo