dinsdag 26 april 2011

Wat een heerlijk weer



Ik moet zeggen dat er van scrappen niet zo heel veel is gekomen afgelopen weekend. Het was zo'n lekker weer, we hebben heerlijk in de tuin gezeten, en prachtige Paasdagen gehad. Bij ons in de binnentuin wordt het ook veel warmer, dus buiten 20 graden dan is het richting de 40 graden bij ons in de tuin...en maar bakken:).
Maar zoals beloofd hier nog wel de kaartjes die al af waren, er zijn er nog twee af maar daar moet ik nog een foto van maken.
En helaas maar het is niet anders, morgen gewoon weer aan het werk..gelukkig is het nog maar 3 dagen en dan weer lekker weekend.
Groetjes Andrea

maandag 18 april 2011

Dit was niet echt de bedoeling



Zeg ik in mijn laatste post nog dat ik snel weer terug kom met een nieuwe post ...ja meer dan een half jaar later. Er gebeurde gewoon heel veel en allemaal tegelijk.
Ik werk nu in IJmuiden, het is toch een pittige reis over de A9 en dus kom ik niet toe aan alles wat ik graag zou willen. Zo heb ik meer dingen die ik leuk vind, wandelen, naar vogels kijken, in de tuin werken etc. En dan wil ik ook nog wel eens een kaartje maken.
Nu heb ik niet helemaal niets gedaan, hieronder twee kaartjes die al een tijdje af zijn.
Ik ben de laatste tijd ook wel meer aan het scrappen, gezellig teuten met mijn zus:)
Ik heb nog een paar kaartjes liggen maar die komen de volgende keer.
Groetjes Andrea