woensdag 10 augustus 2011

deze week weer eens een kaartje


Het is alweer augustus en weinig gedaan aan kaartjes maken, maar deze week kwam het er toch weer van om eens wat te maken.
Dit kaartje heb ik gemaakt voor een collega in verband met een operatie.
Na zo lange tijd stil te hebben gezeten heb ik wel wat hulp ingeroepen van Dora om weer even op gang te komen.

Nog even terug naar mijn nieuwe baan.
Super is het goede woord, en voel mij prettig daar en alles gaat goed.
ik krijg positieve reacties van m'n nieuwe collega's over mijn verloop in de nieuwe apotheek. Ik ben nu werkzaam in apotheek oudorp, op fietsafstand! Op de dinsdag en de donderdag ga ik naar uitgeest waar we een uitdeelpost hebben van de apotheek.
In uitgeest is het ook alleen maar uitdelen en handverkoop, blij dat het wel voor 2 uur is anders zit je te wachten op mensen of nog dingen afhandelen vanuit de apotheek.

Dit was het voor nu even en hoop deze week ook nog wat af te krijgen.

Tot snel weer
Andrea

5 opmerkingen:

 1. Dat is een leuke kaart. Lekker vrolijk! Kan me voortstellen dat je er weer even in moest komen maar hij is echt mooi geworden.
  Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! Im so happy with your comment in my blog!! For a moment I thought "maybe its a spam?"... But no! So I came to retribute and to thank you! Your blog is so sweet. Now Im a follower!
  kisses!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt. De feel better soon zal vast goed doen bij de persoon die het mag ontvangen. Fijn dat het ook zo goed gaat op je werk, dat zal een heel groot verschil maken.
  Van de stof met de molentjes op de hollandse kaart is geen stof, maar een lint van de xenos.
  Groetjes Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik ben veel te lang niet op je blog geweest en ik zie zoveel moois ineens! Wat een geweldig leuke kaarten heb je gemaakt, deze is ook zo ontzettend lief!!
  Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk. Ik hoorde dat jij net als ik ook het beste functioneert op een bordje Brinta 's morgens :) :) Nou ik ook hoor, anders hou ik het niet lang vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi beterschaps kaartje,
  Groetjes Jitske

  BeantwoordenVerwijderen