donderdag 10 september 2009

Ik ben er nog hoor.......


Alleen er speelt zoveel en zoveel veranderingen ook dat ik het bloggen gewoon vergeet, en het scrappen dat wil ik wel, maar de tijd die ik heb is dan te weinig.
De dag zit er weer bijna op. Hard gewerkt vandaag en straks weer bowlen dus weer een drukke dag. Ik heb deze week weer meegedaan met Get sketchy, een erg leuke sketch. Ik heb Forever Friends gebruikt, echt zo lief dat papier. Ik heb trouwens voor het eerst de achterkant van mijn kaart geïnkt met een rolletje van verf zoals op de kaartenbeurs in 's Hertogenbosch werd voor gedaan.
Zoals jullie zien ben ik even minder aan het scrappen zoals ik al vertelde in de 2 vorige berichtjes van mij. Maar blijf wel gewoon rustig door scrappen alleen op een iets minder snel niveau. Ik kan Dora echt niet bijbenen want die maakt er gewoon een marathon van, ze maakt er wel 2 op 1 dag.
Ik kan echt niet sneller dan nu even maar het komt allemaal weer goed.
Vandaag verwacht ik nog de uitslag van mijn sollicitatie van vorige week, ik heb dus nu nog niets te horen gekregen dus afwachten nog maar even.
Ik ga nu alleen snel door met de vogeltjes eten geven en mijn spullen pakken voor bowlen zodat ik zo de auto kan instappen om te gaan.
Jullie horen weer snel van mij.
En nu echt!

Groetjes Andrea xoxo

1 opmerking:

 1. Hoi Andrea,

  Dank je wel dat je volger bij me geworden bent.
  Ik ook bij jou, hoe meer volgers , hoe meer je gestimuleerd wordt om wat te plaatsen.
  Dus dat komt ook best goed bij jou.
  Groetjes Jitske

  BeantwoordenVerwijderen