donderdag 13 augustus 2009

Flink bezig geweest
Ik heb het de afgelopen week heel erg druk gehad. Niet alleen met werken maar ik ben ook wezen solliciteren. Ik werk namelijk op dit moment bij VSM maar dan als uitzendkracht, en het is een tijdelijke functie. Ik ben daarom op dit moment op zoek naar een functie als apothekers assistente, daar ben ik ook voor opgeleid. Ik heb nog niet gehoord van het bedrijf, en ik weet ook niet of het wat gaat worden, het was niet mijn beste gesprek. Maar naast het werken en solliciteren heb ik ook nog wat tijd aan het scrappen besteed. Het eerste kaartje is naar de sketch van Card Patterns. Leuke sketch om te maken, al zat ik soms even vast, maar ik ben wel heel blij met het resultaat.
De tweede kaart van deze week is van de sketch van het forum waar Dora zit. Ik zit nog niet bij een forum, eerst maar eens beginnen met bloggen en ik wil wel naar het forum toe, maar alles op zijn tijd.
Ik moet zeggen het gaat mij steeds beter af om een sketch te maken, soms vind ik het nog wel moeilijk maar veel oefenen en dan komt het wel goed denk ik.
Morgen nog één dag werken en dan een lekker weekend, iedereen alvast een fijn weekend!
Groetjes Andrea

6 opmerkingen:

 1. What sweet cards Andrea!! I love the butterflies and the colors you used. So cute. Glad you could join us on CP.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaartjes!! Succes met solliciteren! Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien dat je twee verschillende kaartjes gemaakt hebt qua kleur. Ik vind ze allebei erg mooi.


  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het erg leuke kaartjes, de ene met felle kleuren echt Andrea en de zachte zoete is zo lief! Het gaat je allebei goed af hoor!
  xo

  Morgen weer verder scrappen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg mooie kaartjes, vooral de roze/groene, jummie! en rustig aan met forummen c.q. bloggen, alles op zijn tijd. maar begin je er éénmaal aan.... dan zit je er aan vast hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannende tijd, zo met solliciteren, we zullen voor je duimen. Pas op forummen is net zo verslavend als scrappen en bloggen haha.
  Je kaarten zien er leuk uit, leuke kleurencombinatie ook bij beide

  BeantwoordenVerwijderen