dinsdag 4 augustus 2009

Mijn eerste sketchkaartjesHet bovenste kaartje is een gemaakte sketch van Dora,ik wilde al een baby kaartje maken en dit is het dan geworden een lief kuikentje met veel blaadjes en vlindertjes. Een geslaagd kaartje alleen volgende keer wil ik een nog feller gekleurd kaartje ervan maken.
Dan het 2e kaartje, misschien zullen jullie die best herkennen als je het hebt over 2sketches4you, dit is namelijk het sketch kaartje van vorige week. Ik vond het erg leuk om dit kaartje te maken en weer met vlindertjes ik kan maar niet van die pons afblijven erg leuk.
groetjes Andrea en een fijne avond allemaal

4 opmerkingen:

 1. Mooie kaartjes Andrea! Zelf ben ik helemaal 'into' de vogeltjes op dit moment en dit is een schatje. Dank je wel voor je felicitatie!

  Groetjes, Angèle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk gedaan zus, moet je vaker doen!
  werkse vandaag!
  liefs Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via Dora op je blog gekomen. Het scraptalent zit dus in de familie. Leuk hoor. Je kaarten zien er ook fantastisch uit. Je blog ziet er ook leuk uit, veel plezier met scrappen en bloggen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo Andrea dank je wel voor het lieve berichtje op mijn blog. Ik ben natuurlijk ook bij jouw wezen kijken . Maar wat een prachtige kaartjes maak je. En ik heb me gezellig bij je aangemeld als volgster

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen